Ur Åter 2/13 Lästid: 10 minuter

🔒 Haloumi, ricotta och mozzarella

-

Dessa ostars gemensamma nämnare är att man hettar upp ostmassan, till skillnad från andra ostar. Men hur får man ricottan att bli krämig, mozzarellan att bli mjuka bollar och haloumin att bli stunsig grillost?

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )





Haloumi, ricotta och mozzarella


kr


Åter 2/13 – Papperstidning


30 kr


Åter 2/13 – Nätversion


30 kr


Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 2/13 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )