Ur Åter 1/24 Lästid: 9 minuter

3

🔒 Mjölksyra kart, blad och stjälkar

-

I två delar (Åter 2/23 och 3/23) har jag berättat om grunderna i mjölksyrning och hur man kan mjölksyra sommarens överskott och en massa ovanliga grönsaker. Nu är det dags att berätta hur man kan ta vara på vilda och odlade blad och stjälkar genom mjölksyrajäsning.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Mjölksyra kart, blad och stjälkar


kr


Månadspass


100 kr


Åter 1/24 – Nätversion


40 kr


Åter 1/24 – Papperstidning


50 kr




Fler delar i serien

Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 1/24 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande, Övrigt om mat och recept, Vegetariskt
X
Jag godkänner cookies : )