Ur Åter 1/24 Lästid: 9 minuter

3

🔒 Mjölksyra kart, blad och stjälkar

-

I två delar (Åter 2/23 och 3/23) har jag berättat om grunderna i mjölksyrning och hur man kan mjölksyra sommarens överskott och en massa ovanliga grönsaker. Nu är det dags att berätta hur man kan ta vara på vilda och odlade blad och stjälkar genom mjölksyrajäsning.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )





Mjölksyra kart, blad och stjälkar


kr


Åter 1/24 – Nätversion


40 kr


Åter 1/24 – Papperstidning


50 kr




Fler delar i serien

Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 1/24 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande, Övrigt om mat och recept, Vegetariskt
X
Jag godkänner cookies : )