-
Brigid Lefevre
I två delar (Åter 2/23 och 3/23) har jag berättat om grunderna i mjölksyrning och hur man kan mjölksyra sommarens överskott och en massa ovanliga grönsaker. Nu är det dags att berätta hur man kan ta vara på vilda och odlade blad och stjälkar genom mjölksyrajäsning.
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.
(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )
Åter 1/24
- Fleråriga grönsaker
- Småskalig snittblomsodling
- Mjölksyra kart, blad och stjälkar
- Betesplanering för levande landskap
- Gröna vågen vänder åter
- Stolpverkslagning på franska landsbygden
- Nålbundna vantar
- Gör en limknekt
- Starta och mata din rötkammare
- Från stock till stuga i Hemavan
- Ledare 1-24
- Vi byggde ett utedass
Fler delar i serien Mjölksyrning