Ur Åter 2/23 Lästid: 16 minuter

1

🔒 Mjölksyra sommarens överskott

- tomater, gurka, bönor och squash

Nu börjar odlingssäsongen och innan man vet ordet av är det en massa saker som ska skördas och tas om hand, innan höstens ”riktiga” slutskörd. Squash- och gurkplantor kommer med nya frukter dagligen, rädisor, tomater och brytbönor måste skördas kontinuerligt för att inte bli tråkiga. Mjölksyrajäsning är en enkel och nyttig konserveringsmetod för att ta hand om löpande småskörd under sommaren.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Mjölksyra sommarens överskott


18 kr


Månadspass


100 kr


Åter 2/23 – Nätversion


40 kr


Åter 2/23 – Papperstidning


50 kr




Fler delar i serien

Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 2/23 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande, Odling, Övrigt om mat & tillvaratagande, Övrigt om odling, Vegetariskt
X
Jag godkänner cookies : )