- tomater, gurka, bönor och squash
Brigid Lefevre
Nu börjar odlingssäsongen och innan man vet ordet av är det en massa saker som ska skördas och tas om hand, innan höstens ”riktiga” slutskörd. Squash- och gurkplantor kommer med nya frukter dagligen, rädisor, tomater och brytbönor måste skördas kontinuerligt för att inte bli tråkiga. Mjölksyrajäsning är en enkel och nyttig konserveringsmetod för att ta hand om löpande småskörd under sommaren.
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.
(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Åter 2/23
- Solvning, skedning och trampuppknytning
- Gråärt i söta bakverk
- Prova att odla gråärter
- Gråärtor till husbehov
- Blanda egen jord
- Mjölksyra sommarens överskott
- Sommar hos Johanna & Daniel
- Charkuteri för jägare och hemslaktare
- Mitt tiny house
- Gör ett strykmått och passare
- Badrum som andas
- Styrketräning för självhushållare
40 krLägg till i varukorg
50 krLägg till i varukorg