Ur Åter 1/11 Lästid: 6 minuter

🔒 Baka tunnbröd

-

Här uppe i norra Sverige är det relativt vanligt med gamla låga stenugnar på gårdarna. Antingen i en speciell bagarstuga på gården eller som i vårt fall i källaren till bostadshuset. Ofta är de gamla ugnarna dåligt skötta eller helt enkelt bortglömda för att det inte bakas i dem längre. Men har man tur så är ugnen i gott skick och kan börja bakas i med en gång.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Baka tunnbröd


kr


Månadspass


100 kr


Åter 1/11 – Papperstidning


30 kr


Åter 1/11 – Nätversion


30 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 1/11 Fler artiklar om Bröd, Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )