Lästid: 6 minuter

🔒 Baka tunnbröd

-

Jonas Nordlund

Här uppe i norra Sverige är det relativt vanligt med gamla låga stenugnar på gårdarna. Antingen i en speciell bagarstuga på gården eller som i vårt fall i källaren till bostadshuset. Ofta är de gamla ugnarna dåligt skötta eller helt enkelt bortglömda för att det inte bakas i dem längre. Men har man tur så är ugnen i gott skick och kan börja bakas i med en gång.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, hör av dig så fixar vi det ; ) )

🔒 Baka tunnbröd

Tidning
Sidan
6
Antal sidor
2
Läsläge
PDF & Läsläge
Författare: Jonas Nordlund
Lästid: 6 minuter
Gillade du artikeln? Stöd Åter genom att dela den, t ex med knapparna ovanför.
Läs sedan gärna mer om Bröd, Mat & tillvaratagande.
Jag godkänner cookies : )