Ur Åter 3/04 Lästid: 24 minuter

🔒 Att ta tillvara svamp

-

För den som odlar sin egen svamp eller ofta är ute i skog och mark kan svamp spela en väsentligt roll i självhushållningen. Det gäller dock att veta hur man bevarar svampens smak och näringsämnen på bästa sätt. Torkning är ett bra och enkelt sätt, men det finns även andra spännande metoder.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Att ta tillvara svamp


15 kr


Åter 3/04 – Nätversion


25 kr


Månadspass


100 kr


Åter 3/04 – Papperstidning


25 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 3/04 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande, Övrigt om mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )