Ur Åter 4/15 Lästid: 9 minuter

🔒 Fermenteringsfestivalen

-

,

Den 4 september hölls Sveriges första fermenteringsfestival någonsin i Ud⁠debo i Västergötland. Levande Kultur var namnet på festivalen tillägnad de bakterier och svampar som förädlar och bevarar mat. Surdegsbröd, miso, tempeh, vinäger, surkål var några av de produkter besökarna fick lära sig att tillverka och dagen avslutades med en storslagen buffé med fermenterade maträtter.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Fermenteringsfestivalen


kr


Månadspass


100 kr


Åter 4/15 – Nätversion


30 kr


Åter 4/15 – Papperstidning


30 kr



Fler artiklar i Åter 4/15 Fler artiklar om Kursreportage, Mat & tillvaratagande, Övrigt om mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )