-
Marita Pahlén, Staffan Arvegård
Den 4 september hölls Sveriges första fermenteringsfestival någonsin i Uddebo i Västergötland. Levande Kultur var namnet på festivalen tillägnad de bakterier och svampar som förädlar och bevarar mat. Surdegsbröd, miso, tempeh, vinäger, surkål var några av de produkter besökarna fick lära sig att tillverka och dagen avslutades med en storslagen buffé med fermenterade maträtter.
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.
(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )
Åter 4/15
- Ledare 4-15
- Utbyggnad med snedtak
- Den småländska rävfällan
- Fermenteringsfestivalen
- Kombucha
- Riktiga raggsockor
- Sticka och virka dina egna kläder
- Självhushållningsfestival och nätverksskapande i Skärstad
- Honung, kålrot & vitlök
- Ett mångsidigt nyttodjur
- Tempeh
- Mies & Ericas nybörjarbrev nr 9
- Tillaga mört, id & braxen
Fler artiklar av Marita Pahlén, Staffan Arvegård Fler artiklar i Åter 4/15