Ur Åter 1/20 Lästid: 11 minuter

🔒 På charkkurs i Norge

-

För att lära mig mer om lufttorkat kött och köttpålägg åkte jag till Norge för att gå en kurs på Lizas småbruk, en charmig självförsörjande gård med kurser i bl a mathantverk. Jag tänkte här berätta om resan och dela med mig av några recept och goda råd.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






På charkkurs i Norge


12 kr


Åter 1/20 – Papperstidning


40 kr


Åter 1/20 – Nätversion


40 kr


Månadspass


100 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 1/20 Fler artiklar om Kött och fisk, Kursreportage, Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )