Författare: Helena Ullmark

🔒 Haloumi, ricotta och mozzarella

-
Tidning:
Antal sidor:
3
Läsläge:
PDF
Författare: Helena Ullmark
Lästid: < 1 minut

🔒 Fil, yoghurt & creme fraiche

-
Tidning:
Antal sidor:
2
Läsläge:
PDF
Författare: Helena Ullmark
Lästid: < 1 minut

🔒 Bevara sommaren med Camilla Plum

-
Undertitel:
Kursreportage
Tidning:
Antal sidor:
2
Läsläge:
PDF
Författare: Helena Ullmark
Lästid: < 1 minut

🔒 Så gör du vinäger

-
Undertitel:
och balsamvinäger
Tidning:
Antal sidor:
3
Läsläge:
PDF
Författare: Helena Ullmark
Lästid: < 1 minut

🔒 Godkänt kök

-
Undertitel:
Från självhushållning till förädling för försäljning eller servering
Tidning:
Antal sidor:
2.7
Läsläge:
Ej upplagd
Kustnära fiske

🔒 Kustnära fiske

Att kunna servera egenhändigt fångad fisk en eller några dagar i veckan vore för de flesta höjden av lyx, men för den som bor vid eller nära kusten finns faktiskt goda möjligheter att skaffa familjens fisk. Här delar Kiviks-fiskaren och kocken Ola Johnsson med sig av sin enorma kunskap om fisk, fiske, smaker och recept.
Undertitel:
och hur du kan ta tillvara fångsten
Tidning:
Antal sidor:
3
Läsläge:
PDF & Läsläge
Författare: Helena Ullmark
Lästid: 9 minuter
Gör eget smör

🔒 Gör eget smör

Smör, lent och gult som guld, med smak av din egen möda. Så här kärnar du eget smör.
Undertitel:
Kursreportage
Tidning:
Antal sidor:
2.7
Läsläge:
PDF & Läsläge
Författare: Helena Ullmark
Lästid: 8 minuter
Gör egen glass

🔒 Gör egen glass

Grädde, ägg, mjölk, socker och bär, frukt, nötter eller kryddor. Det är de enda ingredienser som behövs för att du ska kunna göra fantastiskt god glass.
Undertitel:
Kursreportage
Tidning:
Antal sidor:
2.7
Läsläge:
PDF & Läsläge
Författare: Helena Ullmark
Lästid: 9 minuter
Lufttorkning av skinka och salami

🔒 Lufttorkning av skinka och salami

Torkat kött har vi människor gjort sedan urminnes tider. Det är en konserveringsmetod som också ger fantastiska smaker. Här får du recept på lufttorkad skinka och lufttorkad salami. Recepten är hämtade från Bjärhus Gårdsbutik och Chark i Skåne.
Tidning:
Antal sidor:
3.3
Läsläge:
PDF & Läsläge
Författare: Helena Ullmark
Lästid: 10 minuter
Mälta korn för ölbryggning

🔒 Mälta korn för ölbryggning

-Öl bryggs av korn, humle, jäst och vatten. Men för att kornet ska duga till ölbryggning måste det först bli malt. Mältning innebär att kornfröna gror och väcker och nybildar de enzymer som i bryggningen ska omvandla kornet till öl.
Tidning:
Antal sidor:
2.3
Läsläge:
PDF & Läsläge
Lästid: 7 minuter

🔒 På ostkurs

-
Undertitel:
Kursreportage
Tidning:
Antal sidor:
2.3
Läsläge:
Ej upplagd
Författare: Helena Ullmark
Lästid: < 1 minut

🔒 På syltkurs

-
Undertitel:
Kursreportage
Tidning:
Antal sidor:
2
Läsläge:
Ej upplagd
Författare: Helena Ullmark
Lästid: < 1 minut
X
Jag godkänner cookies : )