Ur Åter 4/09 Lästid: 10 minuter

🔒 På ostkurs

- Kursreportage

Ystning är en verklig kamp mellan onda och goda. Bakterier alltså. De goda mjölksyrabakterierna krävs för att få goda, nyttiga och hälsosamma ostar. Blivande skånska gårdsmejerister har gått Smakplats-kurser i hantverksmässig ystning.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )





På ostkurs


kr


Åter 4/09 – Nätversion


30 kr


Åter 4/09 – Papperstidning


30 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 4/09 Fler artiklar om Kursreportage, Mat & tillvaratagande, Mejeriprodukter
X
Jag godkänner cookies : )