Ur Åter 4/11 Lästid: 8 minuter

🔒 Godkänt kök

- Från självhushållning till förädling för försäljning eller servering

Steget från självförsörjning till försäljning av överflödet behöver inte vara så stort. Men tillverkning av livsmedel för försäljning eller servering kräver en godkänd livsmedelsanläggning. Alltså lokaler och rutiner som garanterar säkra livsmedel som ingen blir sjuk av.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Godkänt kök


kr


Åter 4/11 – Nätversion


30 kr


Månadspass


100 kr


Åter 4/11 – Papperstidning


30 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 4/11 Fler artiklar om Inkomster från gården, Mat & tillvaratagande, Övrigt om mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )