Ur Åter 4/11 Lästid: 8 minuter

🔒 Godkänt kök

- Från självhushållning till förädling för försäljning eller servering

Steget från självförsörjning till försäljning av överflödet behöver inte vara så stort. Men tillverkning av livsmedel för försäljning eller servering kräver en godkänd livsmedelsanläggning. Alltså lokaler och rutiner som garanterar säkra livsmedel som ingen blir sjuk av.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )





Godkänt kök


kr


Åter 4/11 – Nätversion


30 kr


Åter 4/11 – Papperstidning


30 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 4/11Fler artiklar om Inkomster från gården, Mat & tillvaratagande, Övrigt om mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )