Ur Åter 2/23 Lästid: 9 minuter

1

🔒 Gråärt i söta bakverk

-

,

Oavsett om man har ett gårdscafé, besöksverksamhet eller bakar till familj och vänner är det värdefullt att kunna använda ingredienser från den egna gården i kaffebrödet. En spännande ingrediens med nytt användningsområde inom konditori är gråärt – en traditionell råvara som intresset för att odla har ökat under senare år. Gråärt som råvara inom konditori har stor potential och kan användas som alternativ till mjöl, mandel, nötter och äggvita i olika bakverk.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Gråärt i söta bakverk


kr


Månadspass


100 kr


Åter 2/23 – Nätversion


40 kr


Åter 2/23 – Papperstidning


50 kr




Fler delar i serien

Fler artiklar av
, Fler artiklar i Åter 2/23 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande, Övrigt om mat och recept, Vegetariskt
X
Jag godkänner cookies : )