-
arvid lorentzon, Catrin Heikefelt
Oavsett om man har ett gårdscafé, besöksverksamhet eller bakar till familj och vänner är det värdefullt att kunna använda ingredienser från den egna gården i kaffebrödet. En spännande ingrediens med nytt användningsområde inom konditori är gråärt – en traditionell råvara som intresset för att odla har ökat under senare år. Gråärt som råvara inom konditori har stor potential och kan användas som alternativ till mjöl, mandel, nötter och äggvita i olika bakverk.
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.
(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Åter 2/23
- Solvning, skedning och trampuppknytning
- Gråärt i söta bakverk
- Prova att odla gråärter
- Gråärtor till husbehov
- Blanda egen jord
- Mjölksyra sommarens överskott
- Sommar hos Johanna & Daniel
- Charkuteri för jägare och hemslaktare
- Mitt tiny house
- Gör ett strykmått och passare
- Badrum som andas
- Styrketräning för självhushållare
40 krLägg till i varukorg
50 krLägg till i varukorg