Ur Åter 4/06 Lästid: 13 minuter

🔒 Pressa äppelmust

- ...och jäsa cider

I den här artikeln vill jag berätta hur vi på gården Backaberg i Linköping sedan tre år tillbaka pressar äppelmust och hur jag sedan hemma av 10-20 liter must jäser äppelcider.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )





Pressa äppelmust


kr


Åter 4/06 – Nätversion


25 kr


Åter 4/06 – Papperstidning


25 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 4/06 Fler artiklar om Drycker, Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )