Ur Åter 4/06 Lästid: 13 minuter

🔒 Pressa äppelmust

- ...och jäsa cider

I den här artikeln vill jag berätta hur vi på gården Backaberg i Linköping sedan tre år tillbaka pressar äppelmust och hur jag sedan hemma av 10-20 liter must jäser äppelcider.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Pressa äppelmust


kr


Åter 4/06 – Nätversion


25 kr


Månadspass


100 kr


Åter 4/06 – Papperstidning


25 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 4/06 Fler artiklar om Drycker, Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )