-
Anita Storm
Hur många har ätit fiskar som mört, braxen eller id? Inte många skulle jag tro. Här ska jag försöka ge en bild av hur ni kan använda dem i er matlagning och få till stånd bra mat. Mörten är mild i smaken och passar bra till både inläggningar, rökning och gravning. Stora braxnar och idar är feta fina fiskar att göra i ugn eller röka.
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.
(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )
Åter 4/15
- Ledare 4-15
- Utbyggnad med snedtak
- Den småländska rävfällan
- Fermenteringsfestivalen
- Kombucha
- Riktiga raggsockor
- Sticka och virka dina egna kläder
- Självhushållningsfestival och nätverksskapande i Skärstad
- Honung, kålrot & vitlök
- Mies & Ericas nybörjarbrev nr 9
- Tillaga mört, id & braxen
- Ett mångsidigt nyttodjur
- Tempeh
Fler delar i serien Ta vara på "skräpfisken"