Lästid: < 1 minut

Ta vara på "skräpfisken" 1

🔒 Tillaga mört, id & braxen

-

Anita Storm

Hur många har ätit fiskar som mört, braxen eller id? Inte många skulle jag tro. Här ska jag försöka ge en bild av hur ni kan använda dem i er matlagning och få till stånd bra mat. Mörten är mild i smaken och passar bra till både inläggningar, rökning och gravning. Stora braxnar och idar är feta fina fiskar att göra i ugn eller röka.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, hör av dig så fixar vi det ; ) )

🔒 Tillaga mört, id & braxen

Tidning
Sidan
14
Antal sidor
2
Läsläge
PDF
Seriedel
1
Författare: Anita Storm
Lästid: < 1 minut

Lämna ett svar

Jag godkänner cookies : )