Ur Åter 4/15 Lästid: 7 minuter

1

🔒 Tillaga mört, id & braxen

-

Hur många har ätit fiskar som mört, braxen eller id? Inte många skulle jag tro. Här ska jag försöka ge en bild av hur ni kan använda dem i er matlagning och få till stånd bra mat. Mörten är mild i smaken och passar bra till både inläggningar, rökning och gravning. Stora braxnar och idar är feta fina fiskar att göra i ugn eller röka.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Tillaga mört, id & braxen


kr


Månadspass


100 kr


Åter 4/15 – Nätversion


30 kr


Åter 4/15 – Papperstidning


30 kr




Fler delar i serien

Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 4/15 Fler artiklar om Kött och fisk, Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )