Lästid: < 1 minut

🔒 Fårskallar, blod & inälvor

- Ta vara på mer vid slakten

Anita Storm

Vi behöver bli bättre på att ta tillvara hela djuret när vi slaktar. Av respekt för djuret och av resursskäl, för de näringsrika råvarorna och de goda smakerna. Jag har tillbringat tid med äldre per­soner­ som lärt mig traditionella sätt att ta tillvara annat än bara kött från djur, speciellt från får. Jag vill här berätta om de saker som jag fått uppleva tillsammans med dem, samt om de råvaror som min mamma ännu tar tillvara

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, hör av dig så fixar vi det ; ) )

🔒 Fårskallar, blod & inälvor

Undertitel
Ta vara på mer vid slakten
Tidning
Sidan
23
Antal sidor
3
Läsläge
PDF
Författare: Anita Storm
Lästid: < 1 minut

Lämna ett svar

Jag godkänner cookies : )