-
Catrin Heikefelt, Christina Hedin, Stephane Lombard, Viktoria Vestun
De flesta bär, frukter, grönsaker, svampar och örter går att torka. Örtkryddor och örtte är de vanligaste exemplen på torkade produkter, men det går att göra så mycket mer! I höstas hade Eldrimner i Jämtland en kurs där AnneMarie Somberg gav sina bästa råd om torkning, egentligen avsedd för mathantverkare, men mycket matnyttig även för den som vill torka för husbehov.
Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )
Fler artiklar av Catrin Heikefelt, Christina Hedin, Stephane Lombard, Viktoria Vestun