Ur Åter 3/15 Lästid: 7 minuter

🔒 Torkning -tips & trix

-

, , ,

De flesta bär, frukter, grönsaker, svampar och örter går att torka. Örtkryddor och örtte är de vanligaste exemplen på torkade produkter, men det går att göra så mycket mer! I höstas hade Eldrimner i Jämtland en kurs där AnneMarie Somberg gav sina bästa råd om torkning, egentligen avsedd för mathantverkare, men mycket matnyttig även för den som vill torka för husbehov.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )


Fler artiklar av
, , , Fler artiklar i Åter 3/15 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )