Ur Åter 3/23 Lästid: 7 minuter

2

🔒 Naturliga färger i bakverk och godis

-

Att på olika sätt färga bakverk och praliner är en del i att ge dem ett inbjudande utseende men också ett bra sätt att skapa en förväntan genom att färgen på utsidan kan skvallra om smaken på insidan. Ett roligt sätt att ge färg till sina bakverk är att använda egna råvaror från växtriket, såsom bär och grönsaker, eller titta efter i kryddhyllan.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )





Naturliga färger i bakverk och godis


kr


Åter 3/23 – Nätversion


40 kr


Åter 3/23 – Papperstidning


50 kr




Fler delar i serien

Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 3/23 Fler artiklar om Övrigt om mat och recept
X
Jag godkänner cookies : )