-
Arvid Lorenzon, Catrin Heikefelt
I många traditionella konditoriprodukter som tårtor, bakverk och kakor används vanilj som smaksättare. En av de mest klassiska är vaniljkrämen. Det finns dock så mycket mer än vanilj man kan smaksätta en kräm med. I denna artikel får du tips om hur du kan använda råvaror från din egen trädgård att smaksätta konditorivaror med.
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.
(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Åter 4/23
Åter 4/23 är i brevlådorna onsdag den 15/11 för prenumeranter.
- Sjö- och kustnära växter
- Sylt i krus
- Bygg biogasrötkammare av IBC-tank
- Strömmaköp Gammelgård del 2
- Smaksättning av söta bakverk
- Sex principer för jordhälsa
- Hjälpmedel vid montering och limning
- Trampa, skyttla och slå
- Volontär för kunskap och insikt
- Börja odla nötter
- Tiny house av eget virke och lera
- Att nålbinda raka stycken
40 krLägg till i varukorg
50 krLägg till i varukorg