Författare: Christina Hedin

🔒 Torkning -tips & trix

De flesta bär, frukter, grönsaker, svampar och örter går att torka. Örtkryddor och örtte är det vanligaste exemplen på torkade produkter, men det går att göra så mycket mer! I höstas hade Eldrimner i Jämtland en kurs där AnneMarie Somberg gav sina bästa råd om torkning, egentligen avsedd för mathantverkare, men mycket matnyttig även för den som vill torka för husbehov.
Tidning:
Antal sidor:
2
Läsläge:
PDF
Småskaliga bär- och grönsaksförädlare i Jämtland

🔒 Småskaliga bär- och grönsaksförädlare i Jämtland

För många Återläsare och självhushållningsintresserade har maten en central roll i livet. Man bakar, saftar, styckar, brygger, syltar och ystar. Man experimenterar och lär sig allt möjligt, men ofta blir det ett visst mathantverk man blir extra förälskad i. Den spännande tanken dyker upp: -Hur skulle det vara att producera lite mer än för bara det egna hushållet? Kan man göra sig en inkomst av det man tycker är så roligt?
Tidning:
Antal sidor:
4
Läsläge:
PDF & Läsläge
Seriedel :
1
X
Jag godkänner cookies : )