- Mörning, vacuumpackare och några recept.
Leif Häggström
En viktig sak med min jakt är att vi får gott, ekologiskt och etiskt kött som inte behandlats med mediciner eller transporterats i onödan. Men för att köttet verkligen skall komma till sin rätt krävs att det behandlas rätt. Inte minst i början av jaktsäsongen då det finns mycket bakterier och andra mikroorganismer i omlopp. Denna artikel handlar primärt om hur jag försöker hålla min kötthantering på en så hög nivå som möjligt. Den tar även upp ett par recept att inspireras av.
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.
(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Åter 3/14
- Gör din egen näverslira
- Hamla dina träd
- Lettisk surdegsbakning
- Mer om kött
- Rekofestivalen på Nääs
- Självhushållningsfestivalen i Skärstad
- Mies & Ericas nybörjarbrev, del 2&3
- Boken Självhushållning
- Småskalig kolning för torpare
- God mat av pumpa
- Förökning genom svärmning
- Strandkål
- Rölleka & Johannesört
- Hela Åter 3/14 nätversion
Nätversion
30 krLägg i varukorg
Papperstidning
30 krLägg i varukorg
🔒 Mer om kött
Undertitel
Mörning, vacuumpackare och några recept.
Tidning
Sidan
20
Antal sidor
1.7
Läsläge
PDF
Seriedel
15