Lästid: < 1 minut

Jakt 15

🔒 Mer om kött

- Mörning, vacuumpackare och några recept.

Leif Häggström

En viktig sak med min jakt är att vi får gott, ekologiskt och etiskt kött som inte behandlats med mediciner eller transporterats i onödan. Men för att köttet verkligen skall komma till sin rätt krävs att det behandlas rätt. Inte minst i början av jaktsäsongen då det finns mycket bakterier och andra mikroorganismer i omlopp. Denna artikel handlar primärt om hur jag försöker hålla min kötthantering på en så hög nivå som möjligt. Den tar även upp ett par recept att inspireras av.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, hör av dig så fixar vi det ; ) )

🔒 Mer om kött

Undertitel
Mörning, vacuumpackare och några recept.
Tidning
Sidan
20
Antal sidor
1.7
Läsläge
PDF
Seriedel
15
Serie: Jakt
Författare: Leif Häggström
Lästid: < 1 minut

Lämna ett svar

Jag godkänner cookies : )