-
Jan Wester
Jag vill dela med mig av ett enkelt, tids- och platseffektivt sätt att baka. Det ger också otroligt fina bröd. Den här artikeln handlar om bröd med 100% fullkornsmjöl, varav minst hälften råg.
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.
(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Åter 3/14
- Gör din egen näverslira
- Hamla dina träd
- Lettisk surdegsbakning
- Mer om kött
- Rekofestivalen på Nääs
- Självhushållningsfestivalen i Skärstad
- Mies & Ericas nybörjarbrev, del 2&3
- Boken Självhushållning
- Småskalig kolning för torpare
- God mat av pumpa
- Förökning genom svärmning
- Strandkål
- Rölleka & Johannesört
- Hela Åter 3/14 nätversion
30 krLägg till i varukorg
Papperstidningen slut