Lästid: < 1 minut

🔒 Lettisk surdegsbakning

-

Jan Wester

Jag vill dela med mig av ett enkelt, tids- och platseffektivt sätt att baka. Det ger också otroligt fina bröd. Den här artikeln handlar om bröd med 100% fullkornsmjöl, varav minst hälften råg.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, hör av dig så fixar vi det ; ) )

🔒 Lettisk surdegsbakning

Tidning
Sidan
18
Antal sidor
2.3
Läsläge
PDF
Författare: Jan Wester
Lästid: < 1 minut
Gillade du artikeln? Stöd Åter genom att dela den, t ex med knapparna ovanför.
Läs sedan gärna mer om Bröd, Mat & tillvaratagande.

Lämna ett svar

Jag godkänner cookies : )