Ur Åter 3/14 Lästid: 8 minuter

🔒 Lettisk surdegsbakning

-

Jag vill dela med mig av ett enkelt, tids- och platseffektivt sätt att baka. Det ger också otroligt fina bröd. Den här artikeln handlar om bröd med 100% fullkornsmjöl, varav minst hälften råg.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Lettisk surdegsbakning


kr


Månadspass


100 kr


Åter 3/14 – Papperstidning


30 kr


Åter 3/14 – Nätversion


30 kr



Fler artiklar i Åter 3/14 Fler artiklar om Bröd, Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )