-
Jan Wester
Jag vill dela med mig av ett enkelt, tids- och platseffektivt sätt att baka. Det ger också otroligt fina bröd. Den här artikeln handlar om bröd med 100% fullkornsmjöl, varav minst hälften råg.
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.
(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Åter 3/14
- Gör din egen näverslira
- Hamla dina träd
- Lettisk surdegsbakning
- Mer om kött
- Rekofestivalen på Nääs
- Självhushållningsfestivalen i Skärstad
- Mies & Ericas nybörjarbrev, del 2&3
- Boken Självhushållning
- Småskalig kolning för torpare
- God mat av pumpa
- Förökning genom svärmning
- Strandkål
- Rölleka & Johannesört
- Hela Åter 3/14 nätversion
Nätversion
30 krLägg i varukorg
Papperstidning
30 krLägg i varukorg