Ur Åter 3/14 Lästid: 8 minuter

🔒 Lettisk surdegsbakning

-

Jag vill dela med mig av ett enkelt, tids- och platseffektivt sätt att baka. Det ger också otroligt fina bröd. Den här artikeln handlar om bröd med 100% fullkornsmjöl, varav minst hälften råg.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )





Lettisk surdegsbakning


kr


Åter 3/14 – Papperstidning


30 kr


Åter 3/14 – Nätversion


30 kr


Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 3/14 Fler artiklar om Bröd
X
Jag godkänner cookies : )