Ur Åter 4/06 Lästid: 19 minuter

🔒 Inkokning

-

Att koka in kött och grönsaker på burk är ett bortglömt men bra sätt att ta hand om skörd och slakt. Har man ett rejält burklager och lite rutin på hanteringen går det riktigt snabbt att ta hand om stora mängder. Konserverna håller sig sedan i evighet, utan socker, salt, konserveringsmedel eller elektricitet, tills man öppnar burken, ev. värmer lite och serverar.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Inkokning


12 kr


Åter 4/06 – Nätversion


25 kr


Månadspass


100 kr


Åter 4/06 – Papperstidning


25 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 4/06 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande, Övrigt om mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )