Lästid: < 1 minut

🔒 Att ta vara på en gris

-

Petter Bergström

Ja, då står man strax där med två slaktade grisar på drygt 100 kg vardera. Vad ska man göra med allt? Olika delar ska ju användas till olika saker och vad ska man egentligen mala, salta eller frysa in direkt? Hur hinner man? Efter allt arbete man lagt ner under året för att ge grisen ett bra liv och det svåra ställningstagandet att avsluta det för att själv få kött, vill man ju så gärna att det ska bli bra.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, hör av dig så fixar vi det ; ) )

🔒 Att ta vara på en gris

Tidning
Sidan
12
Antal sidor
4
Läsläge
PDF
Författare: Petter Bergström
Lästid: < 1 minut

Lämna ett svar

Jag godkänner cookies : )