Ur Åter 4/14 Lästid: 17 minuter

🔒 Att ta vara på en gris

-

Ja, då står man strax där med två slaktade grisar på drygt 100 kg vardera. Vad ska man göra med allt? Olika delar ska ju användas till olika saker och vad ska man egentligen mala, salta eller frysa in direkt? Hur hinner man? Efter allt arbete man lagt ner under året för att ge grisen ett bra liv och det svåra ställningstagandet att avsluta det för att själv få kött, vill man ju så gärna att det ska bli bra.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Att ta vara på en gris


12 kr


Månadspass


100 kr


Åter 4/14 – Papperstidning


30 kr


Åter 4/14 – Nätversion


30 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 4/14 Fler artiklar om Djur, Grisar, Kött och fisk, Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )