-
Karlien de Temmerman, Stina Pernholm
Tempeh är ett fascinerande livsmedel. Det kan beskrivas som en kaka av sojabönor som hålls ihop av ett svampmycel. När mögelsvampen (Rhizopus oligosporus eller Rhizopus oryzae) växer förändras bönornas smak, konsistens och näringstillgänglighet. Resultatet blir gott, nyttigt och otroligt användbart.
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.
(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )
Åter 4/15
- Ledare 4-15
- Kombucha
- Utbyggnad med snedtak
- Den småländska rävfällan
- Fermenteringsfestivalen
- Riktiga raggsockor
- Sticka och virka dina egna kläder
- Självhushållningsfestival och nätverksskapande i Skärstad
- Honung, kålrot & vitlök
- Tempeh
- Mies & Ericas nybörjarbrev nr 9
- Tillaga mört, id & braxen
- Ett mångsidigt nyttodjur
Fler artiklar av Karlien de Temmerman, Stina Pernholm