Ur Åter 4/15 Lästid: 5 minuter

🔒 Tempeh

-

,

Tempeh är ett fascinerande livsmedel. Det kan beskrivas som en kaka av sojabönor som hålls ihop av ett svamp­mycel. När mögelsvampen (Rhizopus oligosporus eller Rhizopus oryzae) växer förändras bönornas smak, konsistens och näringstillgänglighet. Resultatet blir gott, nyttigt och otroligt användbart.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )





Tempeh


kr


Åter 4/15 – Nätversion


30 kr


Åter 4/15 – Papperstidning


30 kr




Fler artiklar av
, Fler artiklar i Åter 4/15 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande, Vegetariskt
X
Jag godkänner cookies : )