Ur Åter 4/15 Lästid: 5 minuter

🔒 Tempeh

-

,

Tempeh är ett fascinerande livsmedel. Det kan beskrivas som en kaka av sojabönor som hålls ihop av ett svamp­mycel. När mögelsvampen (Rhizopus oligosporus eller Rhizopus oryzae) växer förändras bönornas smak, konsistens och näringstillgänglighet. Resultatet blir gott, nyttigt och otroligt användbart.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Tempeh


kr


Månadspass


100 kr


Åter 4/15 – Nätversion


30 kr


Åter 4/15 – Papperstidning


30 kr




Fler artiklar av
, Fler artiklar i Åter 4/15 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande, Vegetariskt
X
Jag godkänner cookies : )