Författare: Stina Pernholm

🔒 Tempeh

Tempeh är ett fascinerande livsmedel. Det kan beskrivas som en kaka av sojabönor som hålls ihop av ett svamp­mycel. När mögelsvampen (Rhizopus oligosporus eller Rhizopus oryzae) växer förändras bönornas smak, konsistens och näringstillgänglighet. Resultatet blir gott, nyttigt och otroligt användbart.
Tidning:
Antal sidor:
1
Läsläge:
PDF
Lästid: 4 minuter

🔒 Fönstertillverkning

-
Undertitel:
Kursreportage
Tidning:
Antal sidor:
3.7
Läsläge:
PDF
Författare: Stina Pernholm
Lästid: < 1 minut

🔒 Fönsterrenovering

-
Undertitel:
Kursreportage
Tidning:
Antal sidor:
3
Läsläge:
PDF
Författare: Stina Pernholm
Lästid: < 1 minut
X
Jag godkänner cookies : )