- framtidens mat
Johanna Johansson, Kim Moberger
I många år har vi arbetat med nötodling på Holma folkhögskola, som en del av skogsträdgårdskursen. I år startade vi också en specifik kurs i nötodling på Holma, där lärare och deltagare verkligen gör ett djupdyk i nötternas värld. I den här artikeln vill vi dela med oss några av de kunskaper som vi har samlat på oss. Hur gör du för att komma igång? Och hur kan du bidra till en nötrörelse i Sverige?
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.
(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Åter 4/23
Åter 4/23 är i brevlådorna onsdag den 15/11 för prenumeranter.
- Sjö- och kustnära växter
- Sylt i krus
- Bygg biogasrötkammare av IBC-tank
- Strömmaköp Gammelgård del 2
- Smaksättning av söta bakverk
- Sex principer för jordhälsa
- Hjälpmedel vid montering och limning
- Trampa, skyttla och slå
- Volontär för kunskap och insikt
- Börja odla nötter
- Tiny house av eget virke och lera
- Att nålbinda raka stycken
40 krLägg till i varukorg
50 krLägg till i varukorg