Ur Åter 2/09 Lästid: 12 minuter

4

🔒 Lammfärs

-

Bortåt hälften av allt kött som säljs i Sverige säljs i form av färs och vår personliga köttkonsumtion faller in i detta mönster. Det är nämligen lätt att laga mat anpassad till barn med köttfärs som bas. I många fall kan man ersätta nöt- eller svinfärsen med lammfärs (eller kaninfärs om man håller sig med kaniner), resultatet blir sällan sämre utan oftast smakrikare och mer nyanserat. I det här kapitlet kommer ett antal färsrätter baserade på lammfärs att presenteras.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Åter 2/09 PDF

🔒 Åter 2/09

Papperstidningen är slut

Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 2/09 Fler artiklar om Kött och fisk
X
Jag godkänner cookies : )