Ur Åter 3/03 Lästid: 4 minuter

🔒 Korvskinn

-

Vi är en familj som nyligen upptäckt glädjen att göra egen korv. Vi har provat flera olika varianter, med både får och gris och nästan alla har lyckats över förväntan, särskilt de som vi varmrökt. Eftersom vi undviker produkter från djurindustrin i övrigt, skulle det kännas bra om vi även kunde använda egna fjälster. Har hört att det är bökigt och slabbigt, men det skulle vara roligt att prova att tavara på tarmarna nu i höst och undrar därför hur man gör.
/Elin och Mattis

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Korvskinn


kr


Åter 3/03 – Nätversion


25 kr


Månadspass


100 kr


Åter 3/03 – Papperstidning


25 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 3/03 Fler artiklar om Kött och fisk, Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )