Ur Åter 4/02 Lästid: 20 minuter

🔒 Husets egen hårdost

-

Det är fascinerande att se mjölken koagulera med hjälp av löpe och sedan försiktigt få koaglet att avge vassle och forma ostkornen till en ost. Den förgängliga mjölken har koncentrerats till en högvärdig matvara som kan sparas till tider då man inte har tillgång till mjölk.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Husets egen hårdost


12 kr


Åter 4/02 – Nätversion


25 kr


Månadspass


100 kr


Åter 4/02 – Papperstidning


25 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 4/02 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande, Mejeriprodukter
X
Jag godkänner cookies : )