Ur Åter 4/02 Lästid: 14 minuter

🔒 Fasta

-

Fastan som en väg till inre rening och hälsa finns beskriven i de flesta religioner sedan urminnes tider. Även moderna vetenskapliga undersökningar visar att fastan kan bota vissa sjukdomar och dessutom verkar sjukdomsförebyggande. Särskilt i vår tid då flertalet västerlänningar lider av övergödning, stress, förgiftning, miljöförstöring, felnäring och brist på motion kan man genom fasta befria kroppen från överflödsfett, skadliga upplagringar och avfallsprodukter. Dessa problem är säkert inte lika vanliga bland ”självförsörjare”, men vi mår alla bra av en riktig ”storstädning” i kroppen en eller ett par gånger per år. Cellnybildningen stimuleras och det förefaller som om våra organ föryngras och regenereras och vårt fysiska och psykiska välbefinnande ökar.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Fasta


kr


Åter 4/02 – Nätversion


25 kr


Åter 4/02 – Papperstidning


25 kr
Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 4/02 Fler artiklar om Hälsa
X
Jag godkänner cookies : )