< 1

🔒 Att föda upp, slakta och tillaga riktigt bra kött

Smakprov ur boken “Köttbonden”

Lina & Oscar Westman, Foto: Erik Olsson

Lina och Oscar är två Återläsare som lämnade sitt lilla torp med husbehovsdjurhållning för en större gård. Målet var att kunna leva på sina djur och erbjuda bra och extra gott kött från glada och ekologiskt uppfödda djur. Nu har de skrivit en bok om sin resa, där tankar och erfarenheter varvas med 70 re⁠cept på nöt, får, get, gris och höns. Här är ett smakprov.

Köp artikeln eller köp hela tidningen i pappersformat eller som pdf. Om du köpt tidningen tidigare men ändå ser detta så får du logga in så ska det nog gå bra.

🔒 Att föda upp, slakta och tillaga riktigt bra kött

Undertitel
Smakprov ur boken “Köttbonden”
Författare
Lina & Oscar Westman, Foto: Erik Olsson
Tidning
Sidan
20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *