Ur Åter 2/15 Lästid: 15 minuter

🔒 Att föda upp, slakta och tillaga riktigt bra kött

- Smakprov ur boken “Köttbonden”

Lina och Oscar är två Återläsare som lämnade sitt lilla torp med husbehovsdjurhållning för en större gård. Målet var att kunna leva på sina djur och erbjuda bra och extra gott kött från glada och ekologiskt uppfödda djur. Nu har de skrivit en bok om sin resa, där tankar och erfarenheter varvas med 70 re⁠cept på nöt, får, get, gris och höns. Här är ett smakprov.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Att föda upp, slakta och tillaga riktigt bra kött


12 kr


Åter 2/15 – Papperstidning


30 kr


Månadspass


100 kr


Åter 2/15 – Nätversion


30 kr



Fler artiklar i Åter 2/15 Fler artiklar om Inkomster från gården, Kött och fisk, Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )