Ur Åter 2/17 Lästid: 10 minuter

🔒 Veganmat för självhushållare

-

Det finns en stereotyp, men inte helt ogrundad, bild av veganen som lever på importerade sojaprodukter och exotiska frukter och nötter medan självhushållaren sliter med sina djur och frossar i kött. I själva verket kan de två livsstilarna utgöra en utmärkt kombo, där veganen lär sig odla sin egen mat och självhushållaren kommer undan med färre djur, utan att behöva köpa kött- eller mjölkprodukter utifrån. Här är några tips på hur man får i sig det man behöver genom hemodlade vegetabiliska råvaror såväl som spännande veganska rätter att utöka din repertoar med.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )


Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 2/17 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )