Ur Åter 3/10 Lästid: 12 minuter

9

🔒 Rabarber

-

Rabarber är en lättodlad gröda som ger stor skörd. Den är god ensam i sylt, marmelad, chutney, kräm, paj och som vin, men passar också bra att dryga ut andra frukter och bär med, särskilt sådana som inte har så mycket egen syra. Några rabarberstånd hör hemma i varje självhushåll, men grödan kan också vara intressant för den som har planer på att börja sälja produkter från gården. Den här artikeln behandlar rabarberodling både till husbehov och i lite större skala.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Rabarber


kr


Månadspass


100 kr


Åter 3/10 – Papperstidning


30 kr


Åter 3/10 – Nätversion


30 kr




Fler delar i serien

Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 3/10 Fler artiklar om Frukt & bär, Inkomster från gården, Odling
X
Jag godkänner cookies : )