Ur Åter 2/12 Lästid: 17 minuter

🔒 Hårdost

-

Den senaste tiden har det i Åter tagits upp hur man gör färsk ostar, fetaost, mögelost mm, men det var nu drygt tio år sedan någon skrev om hur man gör hårdost. Här är en artikel om grundprinciperna. Jag avslutar med ett enkelt recept och hoppas att fler delar med sig av sina recept i tidningen eller forumet på Alternativ.nu

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Hårdost


12 kr


Månadspass


100 kr


Åter 2/12 – Papperstidning


30 kr


Åter 2/12 – Nätversion


30 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 2/12 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande, Mejeriprodukter
X
Jag godkänner cookies : )