Ur Åter 2/16 Lästid: 7 minuter

🔒 Frysa ägg

- Självförsörjande även under vinterns värp-uppehåll

Under de senaste åren har vi inte behövt köpa ett enda ägg i vår familj. Istället passar vi på att frysa in ägg under våren och sommaren, som vi kan använda sedan under vintern när våra Ölandshöns tar en välförtjänt värppaus. Här beskriver vi hur vi fryser äggen och hur vi sedan gör när vi använder dem.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Frysa ägg


kr


Åter 2/16 – Papperstidning


30 kr


Åter 2/16 – Nätversion


30 kr


Månadspass


100 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 2/16 Fler artiklar om Mat & tillvaratagande, Övrigt om mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )