Ur Åter 1/17 Lästid: 6 minuter

🔒 Enkel bryggning av maskrosvin

-

Att brygga maskrosvin är en gammal fin tradition värd att återuppta. Det finns många metoder, själva använder vi ett småländskt recept där vinet jäses i öppet kärl. Så här går det till.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Enkel bryggning av maskrosvin


kr


Åter 1/17 – Papperstidning


30 kr


Åter 1/17 – Nätversion


30 kr


Månadspass


100 kr



Fler artiklar i Åter 1/17 Fler artiklar om Drycker, Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )