Ur Åter 4/08 Lästid: 11 minuter

🔒 Mura en bakugn

-

Den här artikeln handlar om hur jag murat upp en vedeldad bakugn för tunnbröd, halvtjockkakor, lappkakor och pizza plus diverse annat. Bakgrunden är att vi hade en gammal bakugn på gården som gav upp en natt och rasade in. Eftersom jag är byggnadsarbetare (snickare) så kom jag på idén att mura upp en ny själv. Jag har tidigare fuskat med det mesta inom murning både hemma och yrkesmässigt. Men murare kan jag inte kalla mig.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Mura en bakugn


kr


Åter 4/08 – Nätversion


25 kr


Månadspass


100 kr


Åter 4/08 – Papperstidning


25 kr



Fler artiklar i Åter 4/08 Fler artiklar om Bröd, Bygga & Bo, Mat & tillvaratagande, Övrigt om bygga & bo, Uppvärmning
X
Jag godkänner cookies : )