-
Agneta Börjesson
Gråärter hör egentligen hemma på åkern och i odling i större skala. Men hur gör man om man vill kunna odla hemma för husbehov, kanske upp till en skörd på 10 kilo? Ska de samodlas eller ska de behandlas som vanliga grönsaksärter? Och hur skördas och tröskas de när det är för liten mängd för de flesta maskiner?
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.
(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Åter 2/23
- Mitt tiny house
- Gör ett strykmått och passare
- Badrum som andas
- Styrketräning för självhushållare
- Solvning, skedning och trampuppknytning
- Gråärt i söta bakverk
- Prova att odla gråärter
- Gråärtor till husbehov
- Blanda egen jord
- Mjölksyra sommarens överskott
- Sommar hos Johanna & Daniel
- Charkuteri för jägare och hemslaktare
40 krLägg till i varukorg
50 krLägg till i varukorg