Ur Åter 3/09 Lästid: 9 minuter

3

🔒 Lövudden-försommartid

-

Vi har varit en hel del på Lövudden redan under försommaren och mycket bra och trevligt har hänt. En helg i juni möttes vi av vinterns färg då de olika sorterna av körsbär och slånbuskar tävlade om vem som kunde slösa mest med vita blomblad
och trädgårdens jättestora bigarråträd fejkade snöstorm, lovandes saftiga bär att äta och vin att jäsa. Jag har i detta läsarbrev valt ut några ämnen att behandla lite mera ingående. En del till synes små saker öppnar dessutom upp för kommande och mer utförliga texter. Vår vilja att slippa soptunnan leder oss in på regelverk, företag och myndigheter med skiftande ansvarsområden (vatten, avlopp, avfall, el, tele, byggande osv) som måste hanteras vid vistelse på landet. Att måla om allrummet leder oss in på vilka olika typer av färger som är bra och lämpliga att använda. Dessa och många andra ämnen får behandlas i kommande rapporter.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Lövudden-försommartid


kr


Åter 3/09 – Nätversion


30 kr


Åter 3/09 – Papperstidning


30 kr
Fler delar i serien

Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 3/09 Fler artiklar om Utflyttarbrev
X
Jag godkänner cookies : )