Ur Åter 4/17 Lästid: 6 minuter

🔒 Istället för citron

-

Smak, sötma och syra är hörnstenarna för saft, sylt, marmelad och gelé. Smak får vi från frukten och bären, men för hållbara och lagom tjocka konserver behöver vi ofta tillsätta extra sötma och syra. Här presenterar jag några hemodlade alternativ till citron och kemiska syror, hämtade ur min bok Safthushållning.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Istället för citron


kr


Åter 4/17 – Nätversion


30 kr


Månadspass


100 kr


Åter 4/17 – Papperstidning


30 kr



Fler artiklar i Åter 4/17 Fler artiklar om Frukt & bär, Frukt och bär, Mat & tillvaratagande, Odling
X
Jag godkänner cookies : )