Ur Åter 1/03 Lästid: 19 minuter

🔒 Gör ett eget äppelträd

-

Min drömträdgård är många fruktträd som står i en äng. Några av träden är tillräckligt stora och gamla så att jag kan knyta min hängmatta mellan dem. På våren blommar min fruktäng, jag ligger i hängmattan och lyssnar på binas surr och läser en bok med recept om allt gott jag kan göra med all frukten. På sommaren går jag runt och tittar på det som mognar. På hösten är jag flitig, inspirerad av alla fantastiska recept jag läst. På vintern äter jag av allt som jag gjort av min frukt. Detta är min drömträdgård. Jag har den inte än, men jag arbetar med att skapa den. Du kan också skapa en sådan fruktträdgård. Därför tänker jag berätta för dig hur du gör dig ett eget äppleträd, hur du vårdar det och hur du kan ta hand om skörden. Det jag beskriver är inte hur man etablerar ett modernt professionellt fruktplantage utan hur man skapar och vårdar en klassisk fruktlund med stora vackra träd som ger bra med frukt. En fruktträdgård att vistas i, med äpplen för husbehov.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Gör ett eget äppelträd


12 kr


Åter 1/03 – Papperstidning


25 kr


Åter 1/03 – Nätversion


25 kr
Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 1/03 Fler artiklar om Frukt & bär, Odling
X
Jag godkänner cookies : )