Ur Åter 2/04 Lästid: 8 minuter

🔒 Att baka i vedeldad stenugn

-

Det är lätt att man skjuter på ett beslut om att pröva att baka i en gammal vedeldad stenugn. Kanske har man gläntat på ugnluckan på en bortglömd bakugn och den vanligaste synen man mötts av är trasiga lysrör och intorkade färgburkar, när det skulle vara gyllenbruna doftande bröd där.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Att baka i vedeldad stenugn


kr


Åter 2/04 – Nätversion


25 kr


Månadspass


100 kr


Åter 2/04 – Papperstidning


25 kr



Fler artiklar i Åter 2/04 Fler artiklar om Bröd, Mat & tillvaratagande
X
Jag godkänner cookies : )