Ur Åter 2/12 Lästid: 12 minuter

2

🔒 Tips från en yrkesbiodlare, del 2

-

I en stor biodling är man tvungen att sköta sina bin på ett rationellt sätt om verksamheten ska gå ihop. Husbehovsodlare har inte samma effektivitetskrav på sig, men kan ändå dra nyttig lärdom av en yrkesbiodlares erfarenheter. I förra numret berättade Lars Hedlund hur det kan gå till i hans biodling under mars, april och maj. Vi fortsätter här med resten av biåret.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )





Tips från en yrkesbiodlare, del 2


kr


Åter 2/12 – Papperstidning


30 kr


Åter 2/12 – Nätversion


30 kr




Fler delar i serien

Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 2/12 Fler artiklar om Biodling, Djur, Inkomster från gården
X
Jag godkänner cookies : )