Ur Åter 2/12 Lästid: 12 minuter

2

🔒 Tips från en yrkesbiodlare, del 2

-

I en stor biodling är man tvungen att sköta sina bin på ett rationellt sätt om verksamheten ska gå ihop. Husbehovsodlare har inte samma effektivitetskrav på sig, men kan ändå dra nyttig lärdom av en yrkesbiodlares erfarenheter. I förra numret berättade Lars Hedlund hur det kan gå till i hans biodling under mars, april och maj. Vi fortsätter här med resten av biåret.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Tips från en yrkesbiodlare, del 2


kr


Månadspass


100 kr


Åter 2/12 – Papperstidning


30 kr


Åter 2/12 – Nätversion


30 kr




Fler delar i serien

Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 2/12 Fler artiklar om Biodling, Djur, Inkomster från gården
X
Jag godkänner cookies : )