Ur Åter 1/10 Lästid: 5 minuter

🔒 Timra en rökbastu

-

-Jag har länge velat ha en bastu, helst timrad och vedeldad och efter att ha sett Hofors kolareförenings rökbastu har jag äntligen kommit till skott. Fördelar med just rökbastu är att man kan röka kött medan man eldar upp den och att den blir naturligt decinficerad. I Finland och Norrland anses rökbastu vara den mest äkta och ursprungligaste formen av bastu.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Timra en rökbastu


kr


Månadspass


100 kr


Åter 1/10 – Papperstidning


30 kr


Åter 1/10 – Nätversion


30 kr



Fler artiklar i Åter 1/10 Fler artiklar om Bygga & Bo, Kött och fisk, Mat & tillvaratagande, Timring
X
Jag godkänner cookies : )