Ur Åter 1/21 Lästid: 14 minuter

🔒 Säsongsförlängning

- skörda året runt i tunnelväxthus

För den som odlar sin egen mat är det värdefullt att kunna skörda bladgrönt och annat färskt året om, som komple- ment till det som lagras eller förädlas. Att förlänga skördesäsongen behöver inte innebära avancerad teknik eller höga uppvärmingskostnader, bara en del planering. Så här gör vi för att ha gröna blad i hushållet hela vintern.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Säsongsförlängning


18 kr


Månadspass


100 kr


Åter 1/21 – Nätversion


40 kr


Åter 1/21 – Papperstidning


40 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 1/21 Fler artiklar om Grönsaker, Odling, Växthusodling
X
Jag godkänner cookies : )