Ur Åter 1/21 Lästid: 14 minuter

🔒 Säsongsförlängning

- skörda året runt i tunnelväxthus

För den som odlar sin egen mat är det värdefullt att kunna skörda bladgrönt och annat färskt året om, som komple- ment till det som lagras eller förädlas. Att förlänga skördesäsongen behöver inte innebära avancerad teknik eller höga uppvärmingskostnader, bara en del planering. Så här gör vi för att ha gröna blad i hushållet hela vintern.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )





Säsongsförlängning


18 kr


Åter 1/21 – Nätversion


40 kr


Åter 1/21 – Papperstidning


40 kr




Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 1/21 Fler artiklar om Grönsaker, Odling, Växthusodling
X
Jag godkänner cookies : )