Ur Åter 3/10 Lästid: 5 minuter

🔒 Hur man garvar hemma i köket

-

Att starta ett eget garveri är en dröm som tyvärr oftast rinner ut i sanden. Då gäller det att inte bara ge upp utan att istället se sig omkring och använda sig av vad man har. Jag har gått en del kurser på Bäckedal och garvar numera hemma för husbehov. Nu vill jag inspirera andra som har fastnat för skinngarvning och beskriva hur man faktiskt kan fortsätta utan särskilda lokaler.

Få tillgång till artikeln direkt genom att köpa den, eller hela tidningen i pappers-/nätversion.
Eller ett månadspass som ger tillgång till alla artiklar i 30 dagar

(Om du är inloggad och köpt borde ha tillgång men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )






Hur man garvar hemma i köket


kr


Månadspass


100 kr


Åter 3/10 – Papperstidning


30 kr


Åter 3/10 – Nätversion


30 kr



Fler artiklar i Åter 3/10 Fler artiklar om Hantverk, Skinn
X
Jag godkänner cookies : )