-
Olle Hagman
Det här är en metod för den som vill göra sin egen grillkol på ett småskaligt sätt, utan att bygga en stor mila och vara tvungen att vakta den i flera dagar. Även den här metoden tar lite tid och det ryker ruskigt, men den gör att man kan ta vara på även lite mindre grenar och ha nytta av dem. Min fru och jag är inga storgrillare, så en kolning täcker gott och väl vårt årsbehov.
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.
(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Åter 3/14
- Gör din egen näverslira
- Hamla dina träd
- Mies & Ericas nybörjarbrev, del 2&3
- Boken Självhushållning
- Lettisk surdegsbakning
- Mer om kött
- Rekofestivalen på Nääs
- Självhushållningsfestivalen i Skärstad
- Småskalig kolning för torpare
- God mat av pumpa
- Förökning genom svärmning
- Strandkål
- Rölleka & Johannesört
- Hela Åter 3/14 nätversion
30 krLägg till i varukorg
Papperstidningen slut