Ur Åter 1/14 Lästid: 10 minuter

🔒 Mie & Ericas nybörjarbrev, del 1

-

,

Vi är två nybörjare med brist på både pengar och tid. Idén till den här serien föddes ur en önskan om att hitta information om den där starten då man inte har en stark ekonomi att börja med. Hur skramlar man ihop till odlingar, djurhållning och att leva enklare då? Hur orkar man med att arbeta både borta och hemma i övergångsperioden? Och hur startar man ett självhushåll utan att ta i för mycket och bränna ut sig istället? Med 39 mils avstånd mellan oss, och när vi än så länge aldrig träffats utanför datorn, tänkte vi här stötta varandra i en slags offentlig brevväxling där vi utbyter finurliga idéer, frågar om råd och berättar hur livet är för två nybörjare.

Vi hoppas på att inspirera andra, nya som gamla självhushållare. Att ta steget ut i det outforskade, att tänka större. Dela med oss av våra lyckliga framsteg och misstag, erfarenheterna vi samlar på oss och utmaningarna vi möter. Vi har inte svaren men vi räds inte heller frågorna! Så vill ni dela glädje och sorg med oss, förhoppningsvis dra på smilbanden eller skratta gott? Följ då våra steg in i en, för oss, ny värld!

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Åter 1/14 PDF

🔒 Åter 1/14

Papperstidningen är slut

Fler artiklar av
, Fler artiklar i Åter 1/14 Fler artiklar om Utflyttarbrev
X
Jag godkänner cookies : )