Anders Krasse
I takt med att det småskaliga lantbruket slogs ut i Sverige blev allt fler gårdar stående tomma och övergivna. Marker styckades av och köptes upp av större gårdar. En halvsekel- lång era av ödehus och ödegårdar inleddes. Kanske är ma- joriteten av denna tidnings läsarskara liksom jag övertygad om att småskaligheten är på väg tillbaka. Varje ödegård kan sjuda av liv igen, och de framtida verksamheterna behöver inte alltid inkludera djurhållning. Denna artikel handlar om hur jag förvandlade ett gammalt stall till festlokal med scen, bar och casino. För rätt person kan det bli ett café eller t o m restaurang.
Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Om du köpt den tidigare men ändå ser detta så får du logga in så ska det nog gå bra. Hör annars av dig så fixar vi det ; )

Åter 4/20
- Att gräva en brunn
- Odla spannmål i liten skala
- Östängs gård, del 1
- Japanska vaktlar
- Laga och renovera dina köksredskap
- Från tom lada till multifunktionslokal
- Rikkenstorps andelsjordbruk
- Bönornas co-grow
- Ta vara på överblivna fröer
- Att förvalta sin skog naturnära
- Ett kvarstannarbrev
- Introduktion till luffarslöjd
- Perenna bladväxter
- Hela Åter 4/20 nätversion