Ur Åter 3/17 Lästid: 11 minuter

🔒 Vi på Marielunds gård

-

Vägra-vardagsekorrhjul-familjer, självhushållare, vanliga Svenssons med drömmar om ett grönare, enklare liv nära naturen, eller moderna gröna vågare? Jag vet inte vad, eller om vi överhuvudtaget ska kalla oss något speciellt. Vi är åtta olika familjer bestående av alltifrån lönearbetare, barnfamiljer, bilägare, elcyklister, hantverkare, egna företagare, akademiker m.m. Gemensamt är intresset för djur, odling, natur, hantverk och kulturhistoria samt att vi alla bor på en och samma gård. Husen vi hyr hör till herrgården Marielunds gård väster om Karlskrona och är gamla arbetarbostäder med dryga hundra år på nacken. Vår åldersstigna hyresvärd och tillika en av gårdens ägare, har valt sina hyresgäster efter de intressen som ligger honom varmt om hjärtat. Natur och kulturhistoria.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Vi på Marielunds gård


12 kr


Åter 3/17 – Papperstidning


30 kr


Åter 3/17 – Nätversion


30 kr
Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 3/17 Fler artiklar om Utflyttarbrev
X
Jag godkänner cookies : )