Ur Åter 2/17 Lästid: 10 minuter

🔒 Bräcksta

-

För sju år sedan hittade vi vårt paradis. Tidigare boenden hade mest varit hållplatser på väg till någonstans, var visste vi inte riktigt. Vad vi visste var i alla fall att vi skulle bo på landet, i ett äldre hus och gärna med någon möjlighet till att kunna ha djur. Till slut hittade vi alltså hem. Mycket vatten har flutit under broarna sedan dess, både gård och invånare har förändrats och kommer att fortsätta förändras. Men det vi har hittat under de här åren – känslan för ett ställe, intresset för odling, djur och natur – är något konstant och som jag är övertygad om inte kommer att rubbas. Just nu försöker jag komma underfund med hur man bäst kombinerar självhushållning och lönearbete, om man kan hitta en balans däremellan och hur mycket man kan lägga i vardera vågskål för att jämvikt ska nås.

Köp tidningen i pappersformat eller nätversion så får du tillgång till artikeln direkt. Det går också att bara köpa den enskilda artikeln som nätversion.

(Om du är inloggad och köpt tidningen men ändå ser detta, prova att ladda om sidan ett par gånger. Om det inte hjälper, hör av dig så fixar vi det ; ) )

Bräcksta


kr


Åter 2/17 – Papperstidning


30 kr


Åter 2/17 – Nätversion


30 kr
Fler artiklar av
Fler artiklar i Åter 2/17 Fler artiklar om Utflyttarbrev
X
Jag godkänner cookies : )